субота, 13 вересня 2014 р.

"Ось і школа, ось і клас радо вони кличуть нас..."

      Такими словами після змістовного літнього відпочинку ми вирушали 1вересня до нашої улюбленої школи. Нас чекала приємна несподіванка: нові учні, які були зараховані саме до НАШОГО класу - Гринів Антон, Мальченко Світлана, Мельник Дмитро та Топчій Анна. Це вже зараз, коли пройшло два тижні навчання, ми зрозуміли, що вони - класні!

 

       Після святкової лінійки, Людмила Василівна запросила нас до класної кімнати, де нас чекали цікаві предмети на партах, новенькі щоденнички і ще один сюрприз: музейний куточок "Пам`ять", у якому зберігаються надзвичайно цікаві матеріали про героїчний подвиг наших односельчан у далекі роки Великої Вітчизняної війни та героїв сьогодення.



Перший урок, який не залишив байдужими ні нас, ні наших батьків, запам`ятався нам і поезією, і піснями, і щирими словами вчительки, від яких у всіх нас котилися по щокам сльози. А ще... Ми, писали листи, але не звичайні, зміст яких іноді здається абсурдним, а серйозні, справжні, дорослі. Вони адресувалися тим, хто нині боронить наш спокій від зухвалого, цинічного ворога, який завжди нам був братом. І так хочеться сказати: "Солдатики, дорогі захисники! Тримайтеся, любі, бо ми віримо у нашу спільну перемогу, ми віримо у вас і молимося за вас, просячи у Бога оберігати вас від ворожих куль, зла і підлості. Повертайтеся скоріш додому з перемогою, радістю і світлою надією. Ви справжні герої і нам є з кого брати приклад. СЛАВА УКРАЇНІ!"

 
 

Дмитро Павлюк та Михайло Діденко

 

Немає коментарів:

Дописати коментар